OM OSS

Vår visjon er enkel, for oss er det du som kunden viktigst

Petter Vidar Vågsvær Daglig leder.

Kirkegårdstjenesten har over 25 års erfaring innen gravsteiner og kirkegårdsarbeid. Vi vil takke alle trofaste kunder gamle og nye, tusen takk for at dere bruker oss lokalt på Frøya og Hitra. Dette har ført til at vi ikke sender gravmonumenter bort fra øyregionen når arbeid må utføres. Noe som betyr store kostnadskutt for deg som vår kunde,  bl.a. fraktkostnader frem og tilbake. En gravstein krever en palleplass og frakt er dyrt. Vi strekker oss langt for at et så viktig arbeid skal bli utført på best og skånsomt måte.     

Vi har en rekke tjenester som polering, nedsliping, innlegg av nytt navn, oppretting og heving . Alt dette samt saging av stein utføres på vårt verksted på Frøya!

Service/Garantier: Vi ønsker nye kunder velkommen til oss. Vi strekker oss langt for at du som kunde av oss skal være fornøyd. Vi har de beste garantiordninger ved kjøp av nye monumenter og selvsagt på servicearbeid. Service har blitt det viktigste for oss. Mangel på dette oppleves av de som handler hvor tjenestene er langt unna kunden. Det har vi erfart med alle de henvendelser hvor kunden er fortvilt over at tjenestetilbudene er langt unna. Derfor kan din henvendelse til oss være den aller viktigste og sikreste. Gjør vi en feil der du er misfornøyd,  retter vi opp dette uten diskusjoner.     

Broncelager

Monumentlager