OM OSS

Vår visjon er enkel, for oss er det du som er viktigst!

Petter Vidar Vågsvær Daglig leder.

Kirkegårdstjenesten har over 27 års erfaring innen gravsteiner og kirkegårdsarbeid. Vi takker alle trofaste kunder gamle og nye, tusen takk for at dere bruker oss lokalt på Frøya og Hitra. Dette har ført til at vi ikke sender gravmonumenter bort fra øyregionen når arbeid må utføres. Noe som betyr store kostnadskutt for deg som vår kunde,  bl.a. fraktkostnader frem og tilbake. En gravstein krever en palleplass og frakt er dyrt. Vi strekker oss langt for at så viktig arbeid skal bli utført på best og skånsomt måte.  

   

God service er grunn til at vi har holdt på så lenge. 

Vi ønsker nye kunder velkommen til oss. Vi strekker oss langt for at du som kunde av oss skal være fornøyd. Vi har de beste garantiordninger ved kjøp av nye monumenter og selvsagt på servicearbeid. Service er blitt det viktigste for oss. Mangel på dette oppleves av nye kunder som kommer til oss. De har som regel handlet hvor tjenestene er langt unna.  Derfor kan din henvendelse til oss være den aller viktigste og sikreste. Er du er misfornøyd med noe, retter vi det opp uten diskusjoner og kostnader, det er vår garanti.  

Vi har godt samarbeid med begge kirkekontoret på Hitra og Frøya kommuner, og sender kunder dit om ikke vi har svaret du er ute etter.        

Broncelager

Monumentlager