Informasjon ved kjøp av nytt monument

Vi har i en årrekke levert monumenter i alle former og farger. Vi leverer steinen helt fra grunnen av og du bestemmer hvordan du vil ha den.  Vi gir bare råd.  Til slutt setter vi den opp på kirkegården etter lovpålagt regelverk. Det finnes en rekke retningslinjer man skal følge før et monument kan settes opp på gravplassen. Blant annet skal det innmeldes til kirkekontoret i kommunen og godkjennes av kirkevergen før man kan sette det opp. Innmeldingen består av en rekke opplysninger om selve steinen, hvem som sette den opp mm.  Monumentet kan ikke settes opp før det har gått min. 6 måneder etter bisettelsen.  Det er heller ikke lov og flytte steinen i mellom gravene. Vi søker om godkjennelse for montering for kunder.   Det som kommer i tillegg på monumentene og andre varer er 25% mva . 

Leveringstiden fra vi mottar bestilling er ca. 3-4. uker. Det er ikke noe som tilsier når du kan bestille gravsteinen. Vi ordner alt og lagrer steinen trykt inntil den kan settes opp. På vinter-halvåret avhenger montering av værforholdene. Vi utfører dette vederlagsfritt ved kjøp av ny stein fra Kirkegårdstjenesten.  

   

Med 27 års erfaring gir vi deg gode råd og garantier. Alt tilleggsutstyr finner du på forsiden! Ved kjøp av monumenter hos oss betaler du ikke for montering eller frakt. Vi tar forbehold på prisendringer.  

Garanti: Hos oss får du 2. års garanti fra gravsteinen er ferdig montert. Dvs at du slipper å betale for tjenester innen denne tiden. Skulle monumentet bli skjev pga vær og vind eller om du ønsker å montere noe eks. beddplate, lykt, vase så er slike tjenester gratis for deg som kunde av oss. Det som vi ikke dekker er innlegg av nytt navn, eller skader påført av andre hendelser.

Gjenbruk av eksisterende stein. 

Dersom du har en gravstein som du ønsker å gjenbruke, men har ikke plass til alle navnene,  ja så ordner vi det. Steinen blir da slipt ned "som bilde viser" og polert opp. Så tilpasser vi navn og etterskrift i samråd med deg.  

Det er bare og ta kontakt når det måtte passe deg!

  Daglig leder. Petter Vidar Vågsvær