Visningsside 

76 totalt steiner, hvor 64 har ett enkelt navn.  Trekker man fra de som er "verneverdig antall?" 

 og sliper ned og legger inn navnene på de andre med   NAVN + ETTERNAVN + F-år og D-år vil dette krympe antall steiner betraktelig. Man kan da få 5 til 10 navn på en stein.Fleste av de er under eller ca 60 cm, og noen over dette også målet! Og da er det vel nok med en bolt dersom ikke det er endret de siste åra. Husker jeg ikke feil er det to bolter i de som er over 60 cm høye.

Ser også at de fleste navnene ligger inn på kartet. Man må kanskje finne hvilke som skal vernes. Da blir det letter og fatte hva som kan kjøres med de andre..   Kan komme til bake til hvordan dette kan gjøres dersom jeg ska hjelpe til med dette.  Slik jeg ser det finnes det  3 løsninger, mens jeg mener det er trygges og mest forsvarlig og gjøre det slik at det blir en ryddig og bedere plass på Kirkegården og trygges for de som ferdes på den. Kommer med forslag på denne siden og med bilder om noen dager :) 

Forslag 1: Bolte og sikre de som det skal taes vare på. Samle de der de står i dag. Ta bort de som ikke har krav til å være der, men slip ned legg inn navnene på  1-3 steiner. 

Forslag 2: Lag en minneplate med navnene på.  

Forslag 3: Støpe en sokkel til alle steinene inntil berget og sikre steinene på denne.      

  Her er en vanlig støtte som det det ikke fire navn   Etter nedsliping-------->

7. navn.  Her kunne vi ha påført enda 2 navn til om man hadde trekt navnene noe opp.